Шановні абітурієнти! Cаме зараз Ви стоїте перед складним вибором вищого навчального закладу та спеціальності, яка приноситиме не тільки хороший заробіток, але й задоволення. Обираючи спеціальність, усі орієнтуються на її актуальність, дохід та подальший розвиток.

Від імені науково-педагогічного колективу раді вітати Вас в нашій академічній родині, – перспективну молодь, яка націлена на розвиток особистого бренду, а відтак на розбудову незалежної, процвітаючої України. Нам щиро хочеться допомогти Вам правильно зробити цей вибір!

Шановні абітурієнти!

         З 02.08. по 08.08 Ви маєте підтвердити вибір місця навчання:

  • в електронному кабінеті вступника (загальним порядком) – шляхом підпису накладанням КЕП;
  • в електронному кабінеті вступника (для визначених МОН категорій вступників) – шляхом завантаження сканкопії власноруч підписаної заяви;
  • при поданні оригіналів документів особисто в закладі освіти – додатково в електронному кабінеті вступника здійснюється завантаження сканкопії

(якщо виникнуть техічні питання Viber 0503227188 )

Отже, шановні абітурієнти, запрошуємо Вас приєднатися до нашого дружнього колективу «Університет сучасних знань» для розвитку вашого особистого успіху, щасливого професійного майбутнього, а від так – для спільної Перемоги!

ВСТУП-2023: щодо особливостей підтвердження виконання вимог до зарахування в ЄДЕБО