Підготовка кадрів: BitukAgency та Університет сучасних знань підписали Меморандум про співпрацю

23.09.2020 / 20:19

BitukAgency разом з Університетом сучасних знань підписали Меморандум про співпрацю. Тепер завдяки агенції студенти зможуть пройти стажування в міжнародних компаніях, а також брати участь в стипендіальних конкурсах. 

Основним напрямом співпраці Сторін є проведення спільних освітніх заходів, спрямованих на задоволення потреб Сторін у кваліфікованих кадрах, створення для цього сприятливих умов через розширення можливостей працевлаштування якості освіти здобувачів”, – йдеться в документі.

Згідно з угодою, BitukAgency зобов’язується залучати Університет і Коледж до освітніх заходів, конференцій, семінарів і стипендіальних конкурсів, які агенція може створювати самостійно.

Окрім того, студенти Університету тепер матимуть змогу проходити стажування в міжнародних компаніях: діджитал-медіа BitukMedia та BitukAgency.

Така співпраця розширить можливості працевлаштування та підвищить якість освіти майбутніх журналістів. Угоду було підписано між директором ТОВ “МЕДІА БІТЮК” Інною Бітюк і проректором Університету сучасних знань Дариною Кушерець.