День відкритих дверей в університеті сучасних знань

Вчора успішно пройшов День відкритих дверей в Київському фаховому коледжі ПВНЗ «Університет сучасних знань» ВГО Товариства «ЗНАННЯ» України. До он-лайнового його проведення приєдналось майже півсотні абітурієнтів, які зацікавились діяльністю Коледжу і його освітніми програмами та захотіли довідатись про особливості цьогорічної вступної компанії. Вона, як відомо, відбувається в умовах війни та майже стоденного героїчного опору українського народу.

Учасників привітала директорка Коледжу Світлана Швидченко, вона й модерувала більш як півторагодинну зацікавлену розмову. Про засновника Коледжу та УСЗ, його історію і розмаїття форм просвітницької діяльності проінформував президент УСЗ, голова правління Товариства, член-кореспондент НАПН України, доктор філософських наук, професор Василь Кушерець. З особливостями цьогорічної вступної компанії слухачів ознайомила адміністратор ЄДЄБО, менеджер з персоналу Вікторія Блажко. Із порядком  заповнення та формою  мотиваційної заяви вступників ознайомила кандидат філологічних наук, викладач української мови та літератури Любов Дяченко-Лисенко, вона ж відповіла на ряд конкретних запитань щодо мотиваційних тонкощів заповнення заяви.

 Інтерес слухачів викликали і розповіді про діяльність, студентське життя та обшири культурно-освітніх можливостей  Коледжу, якими поділили професори УСЗ, письменники, Лауреат Премії імені Лесі Українки, заслужений журналіст України Василь Василашко та лауреат літературно-мистецької премії імені І.П. Котляревського, заслужений діяч мистецтв України Василь Неволов.

Забезпечив успішне проведення Дня відкритих дверей співробітник Товариства, викладач Коледжу Володимир Марашкін.

Запис День відкритих дверей УСЗ